Vidám kenuzás a szerbiai Tiszán ★ Vajdasági wellness programok

Az Experience Balkan csapata (Balkán Hív Egyesület) délvidéki kenus barátaival együttműködésben 2023. június 24-26. között új(!) gasztrokulturális élményekkel, és új helyszínekkel ismét megrendezi vidám kenuzását a Tisza szerbiai szakaszán, Óbecse (Bečej) – Törökbecse (Novi Bečej) és a csodálatos Holt-Tiszán Csúrog és Bácsföldvár térségében.

Fontos! 2023-ban is egy teljesen ÚJ programot szervezünk, így mindenkit szeretettel várunk, aki már volt a nagy sikerű “vajdasági wellness” programokkal egybekötött szerbiai kenuzásunkon!

Sokoldalú és vidám hétvégénk első napján (pénteken) Magyarkanizsán, Újvidéken és térségében lesznek vidám wellness programjaink, majd szombaton és vasárnap pedig a tiszai kenuzásé a főszerep! 🙂

A három napos hétvége főbb pontjai:

1. nap. – 2023. június 24. (szombat)
Vajdasági wellness programunkat a mindenki által nagyon szeretett, gyönyörű alföldi környezetben lévő Baráthok-kútja 🙂 „puszta fürdőnél” kezdjük Felfrissülésünk után megnézzük Nagykikinda különlegességeit, majd Ada települést fedezzük fel. Délutáni napon lehet fürdeni a csodálatos Tiszában, vagy pihenni a folyó partján, illetve mindenkit vár Ada új wellnessfürdője és strandja is.
Este kulturális programok, gasztronómiai élmények.
(Szállás: Ada)

2. nap. – 2023. június 25. (vasárnap)
Vidám Kenuzás 1. nap
ÚJ program! ->>Csúrog térségében a Tisza egyik csodálatos holtágán könnyű tempójú kenuzás sok fürdéssel és nevetéssel, valamint gasztronómiai és kulturális élményekkel, illetve érdekes természeti és épített látnivalókkal, programba épített borkóstolóval,
(Szállás: Óbecse/Törökbecse)

3. nap – 2023. június 26. (hétfő)
Vidám Kenuzás 2. nap
Jó hangulatú, interkulturális kenuzásunk második napján a nyílt Tiszán Óbecse felé evezve régi várromokat, kis szigetet és halászok kunyhóit fedezzük fel. Megállunk egy csodálatos lakatlan szigeten, illetve folytatódnak a gasztro-, és vizi programok, valamint természetesen folyamatosan játszunk, beszélgetünk, ismerkedünk a helyiekkel, megismerjük történeteiket, hagyományaikat, kultúrájukat. (A program vasárnap délután ér véget)
Utazás: telekocsival (együtt, közösen)
Jelentkezés és részletes információk: balkan.calling@gmail.com

Program időpontja: 2023. június 24-26.

A programra az előjelentkezés elindult!
Jelentkezés: balkan.calling@gmail.com

A Vajdasági RTV beszámolója a 2018. évi vidám kenuzásunkról: https://www.youtube.com/watch?v=J2xOfiuC4O8