m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us

Kövess minket:

GO UP

Vidám kenuzás a szerbiai Tiszán – Vajdasági Wellness programok | 2022.06.24 – 26.

Price
Scroll down

Vidám kenuzás a szerbiai Tiszán – Vajdasági Wellness programok | 2022.06.24 – 26.

per person

Az Experience Balkan csapata (Balkán Hív Egyesület) délvidéki kenus barátaival együttműködésben 2022. június 22-24. között új(!) gasztro-kulturális élményekkel és új helyszínekkel ismét megrendezi vidám kenuzását a Tisza szerbiai szakaszán, Óbecse (Bečej) – Törökbecse (Novi Bečej) és a csodálatos Holt-Tiszán Csúrog és Bácsföldvár térségében.

Fontos! 2022-ben egy teljesen ÚJ programot szervezünk, így mindenkit szeretettel várunk, aki már volt a nagy sikerű “vajdasági wellness” programokkal egybekötött szerbiai kenuzásunkon!

Sokoldalú és vidám hétvégénk első napján (pénteken) Újvidéken és térségében lesznek vidám wellness programjaink, majd szombaton és vasárnap pedig a tiszai kenuzásé a főszerep!

1. nap. – 2022. június 24. (péntek)
Első megállónk a délvidéki Magyarkanizsa, ahol érkezésünk után megnézzük a belváros látnivalóit, érdekességeit, majd lemegyünk a Tisza-partra, ahol jó idő esetén fürdeni is lehet. Vajdasági wellness programunkat folytatva elmegyünk a mindenki által nagyon szeretett, gyönyörű alföldi környezetben lévő Baráthok-kútja „puszta fürdőhöz”. Felfrissülésünk után Újvidékre (Novi Sad) indulunk, ahol a világhírű dunai strandon lesznek wellness programjaink, illetve felfedezzük a Halászok-szigetét, így a gasztronómiai és vendéglátóipari egységeket is. Kora este Újvidéken belvárosi séta, városnézés, interkulturális programok várnak minket, illetve elmerülünk a “buli utcában”. (Szállás: Újvidék)

2. nap. – 2022. június 25. (szombat)
Vidám Kenuzás 1. nap
ÚJ program! ->>Csúrog térségében a Tisza egyik csodálatos holtágán könnyű tempójú kenuzás sok fürdéssel és nevetéssel, valamint gasztronómiai és kulturális élményekkel, illetve érdekes természeti és épített látnivalókkal, programba épített borkóstolóval,
(Szállás: Óbecse/Törökbecse)


3. nap – 2022. június 26. (vasárnap)
Vidám Kenuzás 2. nap
Jó hangulatú, interkulturális kenuzásunk második napján a nyílt Tiszán evezve a Tür István zsilipet és régi várromokat fedezzük fel, Óbecséről leevezünk Törökbecséig (majd vissza), megállunk egy csodálatos lakatlan szigeten, illetve folytatódnak a gasztro-, és vizi programok, valamint természetesen folyamatosan játszunk, beszélgetünk, ismerkedünk a helyiekkel, megismerjük történeteiket, hagyományaikat, kultúrájukat. (A program vasárnap délután ér véget)
Utazás: telekocsival (együtt, közösen)

Jelentkezés és részletes információk: balkan.calling@gmail.com

Program időpontja: 2022. június 22-24.

Jelentkezési határidő: 2022. február 1.

Célállomás : Vajdaság

Indulás : 2022. június 22.

Érkezés : 2022. június 24.

Jelentkezési határidő :2022. február 1.